TEATER i ViKEN

en teaterförening i Gustavsberg

På scen

Elin Kortesalmi, är utbildad på Balettakademien i Göteborg. Hon har medverkat i en lång rad musikaler som À chorus line, west side story, singin in the rain och My fair lady på bl.a. Oscarsteatern, Göteborgsoperan och Riksteatern. På Stockholms stadsteater har Elin medverkat i musikalerna Chicago, Cabaret och  senast dundersuccén Billy Elliott.

 

 


 

Johan Rudebeck, skådespelare och sångare, utbildad på Teaterhögskolan i Malmö. Har varit verksam inom film, teater och musikal sedan 1988.

Eric Skarby,  pianist, kapellmästare och låtskrivare, är från början utbildad konsertpianist och har gett konserter runtom i Sverige, Norge, Finland och i de baltiska länderna.  Eric rör sig obehindrat mellan olika musikaliska genrer och har varit knuten till  produktioner på bl a Cirkus (musikalerna Kristina från Duvemåla, Chess, Mamma Mia! och Fantomen på Operan), Kungliga Operan, Svenska Teatern i Helsingfors och Göteborgsoperan.  Dirigentuppdrag på bl a Wermland Opera (operan Orfeo) och Cirkus i Stockholm (Kristina från Duvemåla). Som spelande kapellmästare/pianist har Eric också  varit scenisk musiker i bl a på Confidencen och Dramaten i pjäsen Masterclass och nu senast på Stockholms Stadsteater. Eric har de senaste åren bidragit med alster  till ett flertal föreställningar på Teater Västernorrland och under 2017 har han skrivit musik till  dansteaterföreställningen "Bråklådan" på Teater Soja och musik och sångtexter till "Bricken på Svartvik". 

E-post: teaterviken@gmail.com

org. 802512-3640

  • Grey Facebook Icon

© 2018 by TEATER i ViKEN