en teaterförening i Gustavsberg

Foto & design Nikola Stankovic

Under några tillfällen våren 2018 kommer vi spela soppteater på Gustavsbergsteatern i Gustavsberg. Soppteater är ett format där publiken ser en föreställning och samtidigt avnjuter en god och härlig soppa. Formatet har aldrig spelats på Gustavsbergsteatern tidigare. Så det blir nytt och spännande projekt.  

Som förening vill vi producera föreställningar som har en koppling till samtiden. De ska kännas relevanta, aktuella och engagerande för publiken, speciellt boende på Värmdö. 

Det stora engagemanget på Värmdö idag är bland annat utveckling av det nya Gustavsberg, framför allt bostadsmarknaden och dess byggboom. Vi har därför valt att som första föreställning satsa på nyskrivet material om bostadsmarknaden.

Med humor och musik tar vi upp ämnen som rör bostadsmarknaden generellt men också specifikt för Gustavsberg. Föreställning heter ”Kabaré Sjöutsikt sökes” och är skriven av Henrik Valentin en rutinerad dramatiker i soppteater sammanhang.

Den kommer att framföras av tre av Sveriges mest anlitade musikalartister. Elin Kortesalmi, Johan Rudebeck och Eric Skarby och i regi av Victor Molino Sanchez. 

Speldatum: 26 mars, 4, 9, 15, 23 och 30 maj kl. 12.00 samtliga dagar. 

TEATER i ViKEN

E-post: teaterviken@gmail.com

org. 802512-3640

  • Grey Facebook Icon

© 2018 by TEATER i ViKEN